Welkom op www.sprookverhalen.nl!

Ga nu naar www.agavekruijssen.nl: een gloednieuwe site boordevol informatie en beeldmateriaal bij alle sprookverhalen en historische verhalen, maar ook bij Agaves nieuwste boek De keerzijde van de keizer!

Lang geleden trokken sprooksprekers van stad tot stad, van kasteel tot kasteel en van dorp tot dorp en overal waar zij kwamen, vertelden zij hun verhalen. Ze vertelden over koningen, prinsessen, ridders en dappere mannen, vrouwen en kinderen, die in lang vervlogen tijden iets bijzonders hadden beleefd. Zo bijzonder dat hun avonturen eeuwenlang een groot publiek in de ban hebben gehouden. Bijvoorbeeld de verhalen over de ridders van de Ronde Tafel, Lancelot en Walewein, hun koning Arthur en koningin Gwinnevere. Maar ook de avonturen van Karel de Grote en zijn ridders, of de belevenissen van dappere zeelieden.

In de serie Sprookverhalen vertelt Agave Kruijssen hun belevenissen op haar manier voor kinderen vanaf negen jaar. En dit is juw site over al haar spannende boeken. Er is genoeg informatie voor een spreekbeurt of boekverslag. Bovendien vind je hier van tijd tot tijd een prijsvraag waarmee prachtige prijzen te winnen zijn! Ook kun je hier al het nieuws over de boeken van Agave Kruijssen volgen en zijn er steeds nieuwe dingen te doen.

Veel plezier!